Contact

E-mail

Vragen? Stuur ons een mail!

info@toekomstvisierandmeren.nl

Telefoon

Je kunt ons ook bereiken per telefoon.

Met praktische vragen bel Eveline van der Beek
‪+31 (0)6 13 628 395
Met inhoudelijke vragen bel Rita Braam
+31 (0)6 19 085 603

Adres

Havendam 56, 3841 AA Harderwijk

Bekijk op Google Maps
Een foto van een windsurfer in actie

Veelgestelde vragen

Kijk hier voor antwoorden op veelgestelde vragen over het project.

Welke meren behoren tot De Randmeren?

Binnen dit project ligt de focus op het Gooimeer, Eemmeer, Nijkerkernauw, Nuldernauw, Wolderwijd, Veluwemeer, Drontermeer en het Reevemeer.

Wie kunnen er meedoen aan de Randmeren Sessies?

Iedereen met ideeën over de toekomst van de Randmeren is welkom om deel te nemen aan de sessies. Heb je nog geen ideeën maar ken je het gebied en ben je nieuwsgierig? Dan zorgen de sessies vast en zeker voor voldoende inspiratie.

Wat kan ik verwachten als ik meedoe?

Tijdens de Randmeren Sessies stellen we onszelf de vraag: hoe kan het gebied zich ontwikkelen? Wat brengt de toekomst? En hoe gaan we daar slim mee om? We delen onze dromen, of juist onze zorgen, en gaan met elkaar in gesprek over de vier belangrijkste onderwerpen voor het gebied: natuur, recreatie, landschap en watersport. Iedereen is welkom: mensen mét en zonder idee. Nieuwsgierigheid en interesse voeren de boventoon! De sessies hebben een avondvullend programma, met een hapje en een drankje. Aanwezigen gaan zowel alleen aan de slag, als met elkaar. Het doel is om zoveel mogelijk ideeën op te halen voor de komende tien jaar.

Kan ik na de sessie nog ideeën aanleveren?

Ook als je na een sessie thuiskomt en er nieuwe ideeën ontstaan, is het mogelijk om deze aan te dragen. Dit kan in Fase 2 van het project (eind september) ook online. Je mag dan zoveel ideeën aanleveren als je wilt!

Wat gebeurt er met de ideeën?

Na alle Randmeren Sessies kan er in het voorjaar van 2024 door iedereen gestemd worden op de ideeën. Zo wordt duidelijk welke ideeën het meest gewild zijn. Alle ideeën worden opgenomen in de toekomstvisie, die ter inspiratie dient voor alle partijen die vorm geven aan de Randmeren. Er zijn in dit stadium geen garanties dat jouw idee ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Hoelang duurt het project?

Het project loopt tot eind 2024 met de presentatie van de toekomstvisie.

Wij zijn een bedrijf of organisatie en hebben ook ideeën. Hoe kunnen wij betrokken zijn?

Iedereen is altijd welkom bij de Randmeren Sessies en kan ideeën op de website indienen. Mocht deze vorm niet aansluiten bij je normale werkwijze, dan kun je ook contact met ons opnemen. We verkennen dan graag hoe we je kunnen helpen ook jouw ideeën ingediend te krijgen.

Heb je andere vragen of wil je meedenken over het project?

Neem dan contact met ons op.